Super schattige baby fotoshoot

Op maandag 18 juli 2016 werd ik meter. Mijn zus en schoonbroer werden mama en papa van Quinn, de vriendelijkste baby die ik ooit heb gekend. Altijd goedlachs en altijd the center of attention. Ondertussen zijn we al zo’n 7 maanden verder en is hij van baby veranderd in een flinke jongen. Recent heeft hij het kruipen ontdekt en we zijn ervan overtuigd dat het niet meer lang zal duren voor hij zijn eerste stapjes zet.

Elke maand doen we een mini-fotoshoot met hem omdat elke maand van zijn bestaan gevierd moet worden! Meestal werken we dan rond een thema en deze keer was dat ‘een stoere, maar toch ook schattige, motor dude’. 

Foto’s nemen verloopt niet altijd vlot, omdat hij zo levendig en erg nieuwsgierig is. Lachen daarentegen? Daar heeft Quinn nooit een probleem mee. Graag laat ik je enkele van mijn favoriete foto’s zien!

sofie senden basimella

Geef toe, deze foto’s zijn toch super schattig?! Hem zien opgroeien is bitterzoet. Bitter omdat we willen dat hij altijd klein blijft, zoet omdat het zo leuk is hem alles te zien leren. Maar hoe dan ook, we hebben altijd foto’s zoals dezen om op terug te kijken.

Over enkele weken staat de volgende fotoshoot al ingepland, zie ik je dan weer terug om de foto’s te bekijken?

Veel liefs,

Basimella Sofie SendenSofie Senden

4 Comments Super schattige baby fotoshoot

 1. Myriam 4 maart 2017 at 13:58

  So cute !!! Weer supergoed meegewerkt aan de shoot kleine Quinn

  Reply
 2. annemiesenden 4 maart 2017 at 16:02

  oooh mijn kleine Quinny! Dank je voor de mooie fotos ^_^ superblij

  Reply
 3. fiekefatjerietjes 4 maart 2017 at 16:17

  Schattig! Toch wel een uitdaging hé, foto’s nemen van een baby die altijd wel in beweging is? Hier een dikke 8.5 maand, maar nog altijd niet aan het kruipen 🙂

  Reply
 4. Sarah (Lumabelle) 30 maart 2017 at 15:55

  Zo schattig! Ik ben zwanger en kijk er naar uit om fotoshoots te kunnen doen 🙂

  Reply

Geef een reactie

Loading Facebook Comments ...