French Toast, de veganistische versie

Heb je wel eens french toast of verloren brood gegeten? Waarschijnlijk werd dat dan gemaakt aan de hand van een recept dat eieren en melk bevatte. Wel, dat hoeft niet langer want ik heb een vegan recept voor je! Eerder maakte ik ook al vegan appel beignets, super lekker dus neem eens een kijkje 🙂

Onderaan deze post kun je de ingrediënten terugvinden in een handig recept-formulier. Maar nu laat ik je zien hoe je tewerk moet gaan:
Verpulver de havermout in een blender tot bloem, voeg de melk, siroop en smaakversterkers toe en voilà! Neem een snee brood en bedek met het mengsel. Ik gebruikte dunne sneetjes brood, maar raad aan om iets dikkere te gebruiken. Zo vermijd je het risico dat het brood té doorweekt wordt.

Basimella - Sofie Senden : Veganistische vegan french toast verloren brood gezond

Na het bakken in de pan, krijg je zoiets als dit op je bord:
Basimella - Sofie Senden : Veganistische vegan french toast verloren brood gezond Basimella - Sofie Senden : Veganistische vegan french toast verloren brood gezond  

French Toast, de veganistische versie
Een vegan recept voor heerlijke french toast.
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
10 min
Total Time
15 min
Prep Time
5 min
Cook Time
10 min
Total Time
15 min
Ingredients
  1. 1 cup of 250ml amandelmelk (of: sojamelk, rijstemelk etc.)
  2. 1/2 cup of 65g havermout of gewone bloem
  3. 2 eetlepels agave siroop
Instructions
  1. Verpulver de havermout tot bloem in de blender
  2. Voeg de amandelmelk en agave siroop toe
  3. Blend
Notes
  1. Het is aangeraden om iets dikkere sneden brood te gebruiken. Bij dunne sneden loop je het risico dat het brood té doorweekt zal zijn waardoor het niet crispy wordt tijdens het bakken.
Adapted from Basimella
Adapted from Basimella
Basimella http://www.basimella.be/

 Heb jij al eens vegan gerechten geprobeerd? 
Welke vegan recepten zou je graag nog vinden op deze blog in de toekomst?
Laat het me weten 😀

Basimella Sofie Senden

Sofie Senden

Hier kun je mij vinden:

Mijn Instagram account
Mijn YouTube kanaal
Mijn Facebookpagina

12 Comments French Toast, de veganistische versie

  1. Vie de Julie 20 januari 2016 at 15:26

    Ziet er echt ont-zet-tend goed uit!

    Reply
    1. Sofie Senden 20 januari 2016 at 16:43

      Super lief Julie, misschien kan ik u ooit toch overhalen naar the vegan life over te stappen :p

      Reply
  2. chloevanovermeiren 20 januari 2016 at 16:26

    Ziet er heel erg lekker uit! Ik ben momenteel vegetarisch maar zou wel wat meer veganistische recepten willen proberen.
    Oh my god, jouw blog is zo leuk! Ik ben helemaal verliefd, echt.
    Je hebt er volgens mij een trouwe volger bij! 😉

    Reply
    1. Sofie Senden 20 januari 2016 at 16:46

      Oh dankjewel, Chloe! Vegetariër ben ik zelf nooit geweest, ik ben meteen van omnivoor naar herbivoor gegaan haha 😀 Super lieve complimentjes krijg ik hier, amai merci!! Ik zag net dat je mij volgt op Bloglovin’, maar daar ben ik niet echt actief op. Als je mijn blog wilt volgen, doe je dat best door helemaal onderaan de website een email adres in te vullen 🙂 Ik ga zeker eens kijken op jouw blog! X

      Reply
      1. chloevanovermeiren 20 januari 2016 at 16:48

        Oké, dan volg ik je inderdaad beter via e-mail, goed dat je ’t zegt! En de complimentjes zijn allemaal terecht!

        Reply
        1. Sofie Senden 20 januari 2016 at 16:53

          Amai jouw blog is anders ook niet mis 😀 Heb ‘em al meteen gevolgd X

          Reply
  3. Wildcard 21 januari 2016 at 13:29

    Ziet er lekker uit 🙂

    Reply
    1. Sofie Senden 21 januari 2016 at 20:15

      Dat was het ook! 😀

      Reply
    1. Sofie Senden 24 januari 2016 at 14:49

      Dankjewel! 🙂

      Reply
  4. Jennifer | JenniferZ 27 januari 2016 at 20:19

    Dit klinkt echt lekker! Je hebt trouwens ook echt een leuke blog 🙂

    Reply

Laat een reactie achter bij Jennifer | JenniferZ Reactie annuleren

Loading Facebook Comments ...