Mijn nieuw favoriet ontbijt

Sinds een maand werk ik in een bakkerij en dat betekent één ding: vroeg opstaan. Wanneer je een maand lang iets herhaalt, wordt het een gewoonte. Vroeg gaan slapen en vroeg opstaan is nu dus heel normaal voor mij. Op mijn vrije dagen word ik nu wakker rond 8u en er is één ontbijt dat me op dat tijdstip al blij maakt. Ik vertel je wat dat ontbijt is én hoe je het maakt.

Een frisse, gezonde smoothiebowl die 100% plantaardig is. Iedereen weet wel wat een smoothie is, maar een smoothiebowl? Wat is dat? Giet je smoothie in een bowl en voilà! Erg simpel om klaar te maken en het neemt slechts 5 minuten tijd in beslag. 
sowie senden basimella vegan smoothiebowl

Dit zijn de ingrediënten die je nodig hebt:
– Sinaasappelsap
– Druiven
– Mango (bevroren)
– Ananas (bevroren)
– Frambozen (bevroren)
– Passievrucht
– Alpro soja yoghurt

Dit is wat je moet doen:
– Doe alles behalve de yoghurt in een blender
– Mix tot alles smeuïg is
– Giet je smoothie in een kom
– Schep 3 of 4 eetlepels yoghurt dezelfde kom
– Meng en voeg extra frambozen toe om af te werken

sowie senden basimella vegan smoothiebowl

Dit is een super simpel en heerlijk ontbijt. Een gezonde start van de dag en je haalt er ook nog eens een prachtige foto uit! Voor meer van dit soort foto’s en recepten, kun je terecht op mijn Instagram:

Eet smakelijk 😀

Veel liefs,

Basimella Sofie SendenSofie Senden

2 Comments Mijn nieuw favoriet ontbijt

  1. Jenny 5 maart 2017 at 17:47

    Ik ben een enorme fan van smoothies, maar een smoothie bowl heb ik nog niet geproefd! Ziet er super smakelijk uit!!

    Reply
  2. Myriam 10 maart 2017 at 21:21

    Heerlijk gewoon, ben blij dat ik een dochter heb die me vanalles lekkers en gezond maakt, en ook met mijn andere dochter die me een stralend uiterlijk geeft en mijn zoon voor sterke spieren 🙂

    Reply

Geef een reactie

Loading Facebook Comments ...